Navigatie

VousDesirez

 

In 2012 ontwikkelde ik een uniek concept voor een tas; de Mix&MatchBag onder mijn label Vous Desirez (Wat u wenst). Dit concept was een succes. Ik besloot mijn hart te volgen en gooide het roer om. Als je gelukkig wilt zijn moet je de dingen doen waar je gelukkig van wordt.

Nu ontwerp en maak ik, naast de MatchBag nog vele andere modellen tassen en andere producten van leer. Ik heb mijn eigen collectie, maak tassen in opdracht (custom-made) en tassen als dierbare herinnering waarbij de passie voor mijn vak en de behoefte aan zingeving prachtig samenkomen in mijn werk. 

Daarnaast lever ik kleinschalige producties voor bedrijven (business to business) zoals bijvoorbeeld lederen schorten (evt. met logo), armbanden, klein lederwaren, tassen. Elk idee voor een product van leer is bespreekbaar, uitgezonderd kleding.

In ruim 3 jaar tijd is mijn bedrijf gegroeid van een kamertje op zolder naar een prachtig ambachtelijk leeratelier/winkel/productieatelier op het dorpsplein, hartje Zoeterwoude, waar ik vanaf 9 november 2015 aan het werk ben. 

Ik hoop u daar eens welkom te mogen heten dus graag tot ziens!

                                                                              

 

© 2015 - 2017 VousDesirez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel