Navigatie

Design your own Bag

Eens in de maand op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur organiseer ik de workshop Design your own Bag. Tijdens deze workshop kun je zelf je tas ontwerpen. 

Je hebt de keuze uit verschillende modellen, prachtige leersoorten, voeringstoffen en tas-fournituren. Ook kun je je eigen bijpassende tassenhanger maken en zo een beetje ervaren hoe het is om zelf met leer te werken. Ik adviseer je persoonlijk bij het ontwerpen van jouw droom-tas! Na afloop maak ik jouw tas in mijn atelier waarna je deze binnen een maand thuisgestuurd krijgt.

Deze workshop is ook leuk om te doen als vrijgezellenfeestje, een verjaardag met vrienden/vriendinnen of een alternatief bedrijfsuitje!  

Kosten en Aanmelden

Voor de workshop kun je je aanmelden via het contactformulier op deze site. Laat me weten op welke datum je wilt komen en met hoeveel personen. Ik werk met groepen van maxiaal 6 personen. Na aanmelding ontvang je via de mail een factuur voor de inschrijving (€ 22,50 per persoon). Na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief. De kosten voor de tas betaal je na afloop van de workshop ter plekke en is afhankelijk van het model dat je ontworpen hebt. Je kunt kiezen uit een groot aantal (basis)modellen uit de collectie van Vous Desirez waar je jouw eigen variatie op kunt maken.

Kijk voor inspiratie in de LookBooks op deze site!

De workshops zijn inclusief een uitgebreide High Tea met zoete en hartige lekkernijen. 

Kom je met een groep van 6 personen dan is het mogelijk om de workshop eventueel op een andere datum te plannen dan hieronder vermeld staat. Neem in dat geval even contact met me op: 0630024109

Data Najaar 2016 Workshop Design your own Bag

Zondag 4 september  VOL

Zondag 9 oktober  -

Zondag 13 november  VOL

Data 2017 

Zondag 15 januari         Nog 6 plaatsen beschikbaar

Zondag 12 februari       Nog 2 plaatsen beschikbaar

Zondag 12 maart          Vol

Zondag 14 mei              Nog 1 plaats beschikbaar

Zondag 11 juni              Nog 6 plaatsen beschikbaar

 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

 

 

 

© 2015 - 2017 VousDesirez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel