Zondag 12 november laatste workshop van dit jaar!

October 20, 2017

 

Lijkt het je leuk om je eigen tas te ontwerpen en te laten maken? Dat is wat we doen tijdens de populaire workshop Design your own Bag. Onder het genot van een uitgebreide High Tea ga je aan de slag met basismodellen, kleuren, vormen, materialen. Het resultaat is het ontwerp van jouw eigen unieke tas die ik vervolgens voor je maak in eigen atelier. Binnen een maand kun je je zelfontworpen tas in ontvangst nemen! Als je je nu aanmeldt voor de workshop in november heb je je unieke tas nog voor de kerst in huis! Hoe leuk is dat! Klik HIER voor meer info en aanmelden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus wees er snel bij! Graag tot ziens!

Please reload

Recente berichten

February 11, 2019

January 13, 2019

October 18, 2018

September 27, 2018

Please reload