Nieuw jaar, nieuwe plannen!

January 10, 2019

In november 2018 was het drie jaar geleden dat ik mijn atelier/winkel aan het Dorpsplein in Zoeterwoude opende. Mijn droom werd werkelijkheid. En het gaat goed! Elke dag mag ik doen wat ik het liefste doe; mooie tassen ontwerpen en maken voor mijn eigen collectie en in opdracht van klanten die houden van uniek, duurzaam en het ambacht. Daarnaast komen passie voor mijn vak en zingeving prachtig samen in de vele tassen die ik maak als Dierbare herinnering. Heel blij word ik van mijn dankbare klanten.

In de loop van de tijd kreeg ik ook meerdere klanten voor productiewerk; kleinschalige producties voor derden. Aanvankelijk een leuke, nieuwe uitdaging. Echter, in het laatste half jaar kreeg ik het zo druk met productiewerk dat ik geen tijd meer had voor de dingen die ik het liefste doe. Tijd om de balans op te maken en keuzes te maken. 

Het productiewerk heb ik geminimaliseerd. Ik wil creatief zijn en mooie dingen maken voor klanten die daar blij mee zijn. Mijn atelier zal een plek zijn en blijven waar je het ambacht kunt ervaren, ruiken, voelen, beleven én zelf kunt uitoefenen. En dat laatste is nieuw!

Ik wil iedereen die dat leuk vindt de mogelijkheid bieden om kennis te maken met mijn mooie vak. Dit ga ik doen in de vorm van vele workshops die dagelijks te boeken zullen zijn. Gewoon wanneer het jou uitkomt. In de afgelopen weken heb ik mijn atelier heringericht en geschikt gemaakt voor dit nieuwe concept. Mijn atelier zal een open atelier zijn voor iedereen die wil ervaren hoe het is om met leer te werken. Hierover meer in mijn volgende blog. Laten we dit jaar met elkaar het ambacht ervaren en mooie dingen maken. Ik heb er zin in! 

 

Let op: de info op mijn website over de workshops wordt zsm aangepast! Nog even geduld dus. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

December 13, 2019

February 11, 2019

January 13, 2019

Please reload