Ervaar zelf het ambacht!

January 13, 2019

Mijn atelier aan het Dorpsplein in Zoeterwoude is een plek waar je het ambacht kunt ruiken, voelen, beleven, ervaren. Een inspirerende omgeving om creatief bezig te zijn. En leer is een prachtig, natuurlijk en duurzaam product om mee te werken. De dingen die je van leer maakt zijn altijd mooi en hebben vanzelf een authentieke uitstraling, hoe eenvoudig het ontwerp ook is. Het resultaat is altijd weer verrassend en dat maakt mijn vak zo boeiend.

En dát wil ik graag delen met iedereen die het leuk vindt om zelf eens aan de slag te gaan met leer. Ik heb de ruimte, het materiaal, de gereedschappen en enige kennis en ervaring. Mijn atelier wordt een open atelier, waar je zelf het ambacht kunt komen uitoefenen. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Het is heel eenvoudig. Via mijn website reserveer je een dag en tijdstip voor een workshop naar keuze. Van het maken van een armbandje of sleutelhanger tot het zelf maken van een tas. Reserveren kan al vanaf 2 tot maximaal 6 personen. Je hoeft geen ervaring te hebben en ook niet heel creatief te zijn; je moet er vooral zin in hebben!

Ik ben er klaar voor. Mijn atelier is er klaar voor. Dus van harte welkom! 

 

 

Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

December 13, 2019

February 11, 2019

January 13, 2019

Please reload