Make your own Bag!

February 11, 2019

Eindelijk is het zover! In navolging van de populaire workshop Design your own Bag kun je je nu ook aanmelden voor de 1-daagse workshop Make your own Bag. Een superleuke, actieve en creatieve workshop waarin je van A tot Z je eigen tas gaat maken. Je kunt kiezen uit een aantal modellen, van clutch tot shopper. Je leert hoe je een basispatroon kunt gebruiken om jouw tas te ontwerpen en welk leer geschikt is voor jouw model. Je gaat zelf het leer snijden en de verschillende tas-onderdelen voorbereiden voor verwerking. En uiteindelijk zet je de tas zelf in elkaar, met de hand of met de machine! Ervaring is niet vereist; ik help je waar nodig. Aan het eind van de workshop ga je met een prachtige tas naar huis, handmade by you! 

En natuurlijk geldt ook voor deze workshop dat je kunt reserveren op een datum die jouw schikt. Je kunt met z'n tweeën komen maar ook alleen ben je van harte welkom!

 

 

Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

December 13, 2019

February 11, 2019

January 13, 2019

Please reload