Mijn atelier, jouw atelier?

March 4, 2019

Doe jij een cursus of opleiding tassen maken? Of heb je dat in het verleden gedaan? Heb je enige ervaring met het werken op een tripple-transport-leermachine? Wil je graag zelfstandig aan je eigen projecten werken maar heb je niet de ruimte en/of faciliteiten thuis? 

Dan is dit écht iets voor jou! Mijn atelier is een heerlijke, inspirerende plek om creatief aan de slag te gaan en mooie dingen te maken van leer! Met de Open Atelier-strippenkaart huur je voor een dag (-deel) een werkplek in mijn atelier wanneer jou dat uitkomt. Ik heb de ruimte, de gereedschappen, de machines én ik vind het leuk om mijn ambacht en atelier te delen met mensen die wel de passie, creativiteit en enige ervaring hebben maar niet over de faciliteiten beschikken. In mijn atelier is alles aanwezig, inclusief koffie en thee ;-)  Je hebt de beschikking over een eigen werktafel met kruk en snijmat. Je kunt gebruik maken van diverse machines en andere gereedschappen en hulpmiddelen. Je werkt zelfstandig, ongestoord en op je eigen tempo aan jouw project. Na afloop laat je de boel de boel en ga je weer lekker naar huis. Uiteraard ben ik zelf ook altijd aanwezig en aan het werk met mijn eigen projecten. Ik geef geen les maar ik kan je waar nodig wel adviseren. Ervaar hoe fijn het is om af en toe een dag of dagdeel heerlijk uit je hoofd te kunnen zijn en met je handen mooie dingen te maken. Dát is wat het ambacht met mij doet en dat ligt nu ook binnen jouw handbereik!

Enthousiast geworden? Kijk dan op mijn website voor meer info en wie weet gaan we binnenkort gezellig samen aan de slag!

 

 

Please reload

Recente berichten

December 23, 2019

December 13, 2019

February 11, 2019

January 13, 2019

Please reload