Workshops en atelierruimte-verhuur

Mijn atelier aan het Dorpsplein in Zoeterwoude is een plek waar je het ambacht kunt ervaren, ruiken, voelen, beleven.

Een inspirerende omgeving om creatief bezig te zijn. 

Hier bied ik iedereen die dat leuk vindt de mogelijkheid om kennis te maken met mijn mooie vak. Dit doe ik in de vorm van Open atelier met vele workshops in kleine groepjes die dagelijks te boeken zijn óf je komt gezellig werken aan je eigen project. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Boek een workshop of reserveer atelierruimte en kom ervaren hoe het is om mooie dingen te maken van leer. Ik kijk ernaar uit om samen het ambacht te ervaren.

Daar word ik blij van!

Reserveren

Reserveren gaat heel eenvoudig via het aanmeldformulier.  Je kiest je workshop en bepaalt zelf de datum en het tijdstip. Alle workshops zijn te reserveren van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00u en 17:00u. Je kunt reserveren met minimaal 2 tot maximaal 4 personen (afhankelijk van de workshop) Heb je een groepje van 4 personen dan kun je ook op zondag reserveren. Je ontvangt een factuur via de mail. Na ontvangst van betaling is je reservering definitief. 

Maak je keuze

Armband en/of sleutelhanger

Portemonnee 

Design your own Bag

Atelierruimte verhuur

Kadobonnen

Leuke kadotip! Geef een bon voor een workshop kado! Deze zijn verkrijgbaar in de winkel of klik hier en laat mij weten dat je een kadobon wilt bestellen. Ik zal dan contact met je opnemen voor de details voor betalen en verzenden. 

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.